Sommerblomster og grøntsager til forspiring i vindueskarmen

Husk at forspire sommerblomster og grøntsager.

Af: Lotte Bjarke, 15. februar 2010

Foto: Lotte BjarkeHvis du vil sikre dig gode og rigelige forsyninger af sommerblomster til haven og til krukkerne, er det nu, du skal begynde at så. Den danske sommer er kort, og derfor har sommerblomsterne - og også en del grøntsager - brug for et forspring, hvis de skal kunne nå at udvikle sig og blomstre, som du drømmer om.

Det forspring kan du give dem ved at så i potter eller bakker, der placeres lunt og lyst indendøre. Så i frisk, gennemfugtet spiremuld i rene potter og dæk med plast, der holder på fugtigheden. Frø skal normalt kun dækkes af et jordlag, der svarer til frøets tykkelse.
15. februar 2010 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.