Skab forårsstemning med flotte krukker

Flotte krukker er et must i foråret.

Af: Lotte Bjarke, 15. februar 2010

Foto: Lotte BjarkePlant en krukke til med blomstrende løgvækster, der er drevet tidligt i blomst hos gartneren. Udvalget er stort, så der kan skabes lækre farvekombinationer, og de blomstrende løgvækster er langtidsholdbare, når de placeres under kølige forhold udendørs.

Skulle der være udsigt til hård nattefrost, er det en god ide at dække planterne med et stykke fleece eller en sæk, men ellers lader de sig ikke gå på af det kølige forårsvejr og skal i øvrigt også kun vandes lidt.
15. februar 2010 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.