Få alt at vide om det hvide guld - saltet

Af: Berit Viuf, 15. februar 2010

Foto: Danmark SaltcenterNår du drysser salt på maden, tænker du nok ikke over, hvordan “det hvide guld” har været vigtigt for handel, landerobringer, krige og rigdom. Det kan du alt sammen høre om, når du besøger Danmarks Saltcenter. Du kan også tage elevatoren ned til Saltminen, besøge laboratoriet eller hoppe i badebassinet, der har samme temperatur og saltindhold som Det Døde Hav. I Sydehytten bliver der sydet salt som i middelalderen – og du må gerne hjælpe sydemestrene.


Læs mere på saltcenter.dk

Saltcenter
Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Tlf. 98 54 18 16
saltcenter.dk
Åbningstider: Tirsdag til fredag: kl. 10-16, lørdag og søndag: kl. 10-17
15. februar 2010 Berit Viuf
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.