Foto: Lotte Bjarke

Fjern vinterdækket i tide og undgå råd

Hvis vejrudsigten melder om risiko for mange frostgrader, er det en god idé at give havens sarte planter et lunende vinterdække af fx grangrene.


Læg grenene omkring plantens basis som en fodpose og vær opmærksom på, at vinterdækket ikke alene holder på varmen men også på fugtigheden. Det betyder, at vinterdækket skal fjernes, når vejret bliver mildere. Ellers risikerer du, at planten rådner på grund af fugtigheden. Af samme grund skal du først vinterdække, når det bliver koldt.

28. januar 2010
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.