Vend din kompost i haven

Kompostbunken i haven har godt af en vendetur i vinteren.

Af: Lotte Bjarke, 7. december 2009

Foto: Lotte BjarkeNedbrydningen af haveaffaldet fortsætter i komposten, selv om den går langsommere nu, hvor temperaturen er lav. Det er en god idé at vende rundt i komposten, så planteresterne i midten, der måske allerede er ved at være omdannet til lækker kompost, blandes med de knapt så nedbrudte planterester yderst.

Du kan også sprede komposten over den nøgne køkkenhavejord, selv om den endnu ikke er helt færdigomdannet. Sådan et lag beskytter jordstrukturen.

7. december 2009 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.