Foto: Lotte Bjarke

Sæt redekasser op i haven

Redekasser til fuglene er en god beskyttelse mod vinterkulden.


Selv om ynglesæsonen først begynder til foråret, er det er god idé at sætte redekasser op nu. For det første fordi fuglene så har tid til at vænne sig til de nye elementer i haven, ligesom duften af menneske, træbeskyttelse osv. kan fortage sig. Og for det andet fordi fuglene har brug for masser af steder at søge ly og beskyttelse, når vintervejret raser.

En have med masser af bær, frugter og frø tiltrækker et mylder af forskellige fugle, så tænk over det, når du planter nyt i haven. Husk også at fodringssæsonen begynder nu.


27. november 2009
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.