Rådyr - en hyppig gæst i byen


Bestanden af rådyr er mere end fordoblet i løbet af de seneste årtier, fordi formeringsbetingelserne har været optimale. Der har været adgang til rigelige fødemængder i skove og på marker, og klimaet er blevet mildere. Desuden har kiddene været mindre efterstræbte siden 1980’erne, fordi udbrud af ræveskab har resulteret i en betydelig nedgang i rævebestanden mange steder. Den voksende bestand har bevirket, at rådyr mange steder er blevet faste gæster i byparker og villakvarterer, hvor de æder af det grønne.
24. august 2009
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.