Hjemmelavede frø


Foto: Lotte Bjarke Masser af sommerblomster og stauder udvikler frø, der er spiredygtige og dermed en kilde til gratis planter. Frøene modner i løbet af sensommeren, og hvis du skal have glæde af dem, skal du høste dem, når de er modne, men før planten selv spreder dem. Du kan høre eller se på frøstanden, at frøene er modne. En lukket frøkapsel rasler, og fritsiddende frø falder af ved berøring. Frø skal høstes i tørt vejr og tørres i fx flade bakker, før de lægges til vinteropbevaring i papirposer. Husk at skrive på posen, hvad der er hvad.

24. august 2009
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.