Vent med at klippe hækken


Foto: Lotte BjarkeEn velplejet hæk får hele haven til at se velholdt ud. Ofte hører man, at hækken skal klippes før sankthans, men der kan være god mening i at udskyde arbejdet lidt. Hvis man venter med at klippe hækken til lidt hen i juli, er skuddene mere modne og skyder derfor kun lidt igen før vinteren. Dermed bliver det sjældent nødvendigt at klippe anden gang, som det uundgåeligt gør efter en juniklipning. Samtidig undgår man at genere fugle, der har rede i hækken. Tuja og taks skal først klippes i august.


18. maj 2009
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.