Beskæring til tiden


Risikoen for hård frost er ovre, og dermed er det blevet tid til at beskære sarte vækster som lavendel, rosmarin, sommerfuglebusk og såmænd også roser. De skyder alle hurtigt med nye skud, der risikerer at blive ødelagt af frost, hvis du beskærer for tidligt. Beskæringen er en forudsætning for at undgå ranglede planter med “bare ben” og for at sikre sig masser af blomster. Lavendel og rosmarin skæres akkurat så langt tilbage, at der stadig er grønne blade på stænglerne under det sted, du klipper. Sommerfuglebusk og bunddækkende roser skæres tilbage til 30-40 cm over jorden.

2. april 2009
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.