Plads til rødderne

Af: Lotte Bjarke, 10. marts 2009

De forspirede sommerblomster i vindueskarmen er ved at få klaustrofobi. De vokser lystigt og behøver mere og mere plads til såvel rodudvikling som skudvækst. Plant dem om, ellers risikerer du, at de hjemmelavede planter bliver nogle tynde pistlinge, der aldrig rigtig bliver til noget. Skil forsigtigt de spæde planter fra hinanden, plant dem i hver deres potte i gennemfugtet spiremuld og placer dem køligt og så lyst som muligt. Planter, der skyder et enkelt skud,
fx ærteblomst, kan knibes, så de forgrener sig.


10. marts 2009 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.