Pæne kanter i bedene

Af: Lotte Bjarke, 10. marts 2009

Når bedenes kanter er pæne, ser hele haven pæn og velholdt ud. Brug en dejlig forårsdag til at rette græsplænens kanter af og befri bedets yderste kant for græs og ukrudt. Det er en god ide at plante kantplanter, der med tiden vokser sammen til en sammenhængende kant, der ikke levner ukrudtet plads og forhindrer plænegræsset i at brede sig ind i bedet. Kanten kan bestå af forskellige eller ens planter alt efter temperament. En sød mulighed er at plante stenbedsplanter som fx stenbræk eller porcelænsblomst, der danner et sødt sammenhængende blomstertæppe langs bedets kant.

10. marts 2009 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.