Skovskade

Af: Emil Lütken, 12. februar 2009

Tekst og foto: Emil LütkenSkovskaden er flyttet til byen. Den ellers så sky skovfugl har i løbet af de seneste årtier slået sig ned i parker og i villakvarterer. Det er antagelig en voksende bestand, der sammen med store udsving i udbudet af føde i skovene har fået sultne skovskader til at etablere sig i byer, hvor udbudet af føde er mere stabilt. Den udbredte vinterfodring af småfugle giver skovskaden gode muligheder for at klare sig gennem en vinter med mangel på naturlige fødeemner.
12. februar 2009 Emil Lütken
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.