Ryd op efter vinteren

Af: Lotte Bjarke, 12. februar 2009

Fotos: Lotte BjarkeVinteren kan være hård ved havens buske og træer. Sne, is og storm kan medføre knækkede grene. Derfor er tiden inde til at rydde op efter vinterens hærgen. Find beskæreværktøjet frem og gå på oprydningsarbejde. Døde og knækkede grene skal fjernes ved basis. Sørg for at klippe eller skære sådan, at du følger den krave, der er omkring grenen. Kraven indeholder sårhelende stoffer, så såret hurtigere lukker sig. Jo mere rent og lige snittet er, jo bedre.
12. februar 2009 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.