Plant bunddække mod ukrudt

Af: Lotte Bjarke, 12. februar 2009

Af Lotte BjarkeDer er ikke nogen endegyldig kur mod ukrudt i haven. Men hvis du giver ukrudtet hård konkurrence, er du godt hjulpet. Bunddækkeplanter giver ukrudt kamp til stregen, fordi de med deres lave, tætte vækst lukker af for lyset. De fleste ukrudtsplanter behøver lys for at spire. Når du planter bunddække, skal du plante tæt, for bunddækket har først den ønskede virkning, når det lukker tæt sammen. Indtil da er du nødt til at luge for at hjælpe bunddækket i konkurrencen.


LÆS MERE OM BUNDDÆKKE MOD UKRUDT

12. februar 2009 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.