Nu rykker rabarberne

Så snart forårssolen får jordtemperaturen til at stige, begynder rabarber at røre på sig. Rabarber er en af de nemmeste køkkenurter og tilmed leverandør af årets første, friske havevitaminer. Du kan glæde dig over den delikate smag, så snart de første stængler strækker sig. Grib fat om dem og træk til, så de løsner ved…


Fotos: Lotte BjarkeSå snart forårssolen får jordtemperaturen til at stige, begynder rabarber at røre på sig. Rabarber er en af de nemmeste køkkenurter og tilmed leverandør af årets første, friske havevitaminer. Du kan glæde dig over den delikate smag, så snart de første stængler strækker sig. Grib fat om dem og træk til, så de løsner ved basis. Men lad være med at være for grådig ved den enkelte plante. Den har brug for nogle blade til at samle kræfter til den fortsatte vækst. Rabarber trives godt på muldrig jord og kvitterer omgående for et næringstilskud.

Mest læste artikler