Vikingeskibsmuseet

Af: Katrine Bertelsen, 901, 21. januar 2009

Ved Roskilde fjord ligger et spændende afsnit af Danmarks vikingefortid. Besøg vikingeskibsmuseet og de fem vikingeskibe, arkæo­logerne fandt i Roskilde Fjord i 1962. Du kan se film på museet om dengang, man fandt skibene og udgravede dem. I fjorden lige uden for museet ligger kopier af nogle af de vikingeskibe, man fandt. Og skibene er ikke kun til pynt. I sommermånederne kan du komme ud og prøve kræfter med både årer og sejl. Er der tid tilovers, er Roskilde by også et besøg værd.

Vindeboder 12, 4000 Roskilde
Tlf. 46 30 02 00, Åbent hele året fra 10-17.
21. januar 2009 Katrine Bertelsen, 901
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.