Tyvstart spiring af kæmpeverbena

Af: Lotte Bjarke, 21. januar 2009

Fotos: Lotte BjarkeKæmpeverbena er populær som aldrig før takket være dens blålilla blomster. Du kan selv dyrke kæmpeverbena fra frø, men så skal du i gang allerede nu. Frøene spirer bedst, hvis de har fået en kuldebehandling, før de bliver sået. Drys frøene ud på et fugtigt kaffefilter, rul det sammen, og læg det i en plasticpose. Lad frøene suge væden ved stuetemperatur i en uges tid, og læg derefter posen i køleskabet i et par uger. Så frøene på traditionel vis i potter, og plant ud i haven, når frosten er ovre.
21. januar 2009 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.