Tjek frøenes spireevne

Af: Lotte Bjarke, 21. januar 2009

Fotos: Lotte BjarkeHvis du har gemt frørester fra sidste år, er det en god idé at tjekke frøenes spireevne, før du bruger en masse kræfter på at så dem. En spiretest kan udføres med enkle midler. Vatrondeller eller små puder af køkkenrulle og en flad skål eller et fad er alt, hvad du skal bruge. Drys en lille smule frø ud på hver gennemvædede vatrondel, idet du noterer, hvad du sår hvor. Efter nogle dage kan du registrere, hvorvidt frøene spirer, og om der er mange eller få i prøven, der spirer, og på det grundlag beslutte, om de gamle frø er gode nok, eller du står dig bedre ved at købe nye.
21. januar 2009 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.