Tag og tagrender

Af: Mikael Mortensen, 903, 13. januar 2009
 
Foto: iStockPhoto
 
Tjek taget for utætheder. Gå på loftet og se, om der er fygesne, som er kommet ind mellem tagstenene. I så fald er den gal med "understrygningen" (mørtlen, som lukker utætheder mellem tagstenene på undersiden). På nyere huse kan undertaget (ofte en plastdug) være blevet utæt og trænge til reparation.

Gå en tur på taget og udskift defekte tagsten eller plader. Tjek også tag og loft for utætheder i skotrender, fuger og mørtel, inddækninger ved skorsten og eventuelle tagvinduer. Rens tagrender og tjek dem og alle nedløbsrørene for storm-skader og slitage.

 

TJEK OM DINE TAGRENDER ER TÆTTE

13. januar 2009 Mikael Mortensen, 903
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.