Sådan renser du vaskemaskinen

Rens vaskemaskinen og undgå sur lugt

Af: Mikael Mortensen, 902, 13. januar 2009

Foto: Katrine BertelsenSkyller vaskemaskinen ikke al sæben ud af tøjet? Måske trænger det filter, som sidder i vandforsyningsslangen ved tappestedet til at blive renset og afkalket. Luk for vandtilførslen og afmonter slangen. Rens filteret og læg det evt. i eddikesyre et par timer, så kalken opløses. Så kan maskinen vaske – og lige så vigtigt – skylle tøjet rent igen.


SÅDAN FÅR DU VASKEMASKINEN I TOPFORM
13. januar 2009 Mikael Mortensen, 902
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.