Eftersyn af kloak

Af: Mikael Mortensen, 903, 13. januar 2009

Foto: Lauridsen Handels-importSom husejer har du pligt til at vedligeholde kloakledningen på din egen grund. Kloakken er normalt selvrensende, så hvis den stopper til, er det tegn på, at der er noget galt. Du må ikke selv reparere kloakledningen, så kontakt en autoriseret kloakmester. Har kloakken højvandslukke, skal det hvert år skilles ad og renses. Få evt. en autoriseret kloakmester til at efterse højvandslukket for dig.


SÅDAN TESTER DU HØJVANDSLUKKET

13. januar 2009 Mikael Mortensen, 903
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.