Wc og friareal

Af: redaktionen, 29. september 2006
Tekst og tegning: Jan Pasternak, idényt nr. 9, 2006Vi planlægger nyt badeværelse, men er i tvivl om hvor meget plads, vi skal afsætte til toilet?

Svar:
Ifølge bygningsreglementet skal der være 110 cm fri plads foran toilettet. Ved ombygning kan mindre gøre det, hvis indretningen i øvrigt er hensigtsmæssig. Regn dog med mindst 60 cm. Fra midten af toilettet skal der være mindst 40 cm fri plads til hver side. Toiletter til kørestolsbrugere kræver væsentlig mere plads.
Se bygningsreglementet på www.idenyt.dk/byggeregler.
29. september 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.