Udendørs skruer

Af: redaktionen, 31. august 2006
Tekst og tegning: Jan Pasternak, idényt nr. 8, 2006


Bør skruer og beslag være rustfri, når de bruges udendørs? Jeg har været uheldig med at bruge almindelige skruer udenfor, og de rustede hurtigt.

Svar:
Almindelige skruer til indendørs brug er el-forzinkede, og de kan ikke klare mosten udendørs. Til egentlig udendørs brug skal du vælge skruer i fugtklasse U, enten varmgalvaniserede eller gulkromaterede. Til særligt krævende steder fx nær havvand eller ætsende typer træ, bl.a. cedertræ, skal skruerne helst være rustfrie. Bygningsbeslag er normalt varmgalvaniserede og bør kunne tåle at stå ude.
31. august 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.