Kun kosmetisk betydning

Af: redaktionen, 31. august 2006
Tekst og Foto: Jean Frey, idényt nr. 8, 2006


Hvad hedder den sygdom, som hos pæren giver røde pletter på oversiden af bladene og fortykkelser på undersiden? Vi synes ikke, udbyttet har været ringere?

Svar:
Sygdommen hedder pæregitterrust. Denne sygdom har “værtsskifte”, som man siger, med kinesisk enebær. Det betyder, at enebærrene angribes i foråret, og at sygdommen “går over til” pæretræerne om sommeren. Løsningen kunne være at fjerne den/de enebær, man evt. har i sin have. Men sygdommen synes ikke at have nogen betydning for pæretræets frugtsætning.
31. august 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.