Det hurtige tip (idényt nr. 8, 2006)

Af: redaktionen, 31. august 2006
Tekst og tegning: Jan Pasternak, idényt nr. 8, 2006

Det hurtige tip ...

Undgå så vidt muligt at fortynde din maling, uanset om den er på terpentin- eller vandbasis, medmindre det som på fx grundmaling udtrykkeligt anbefales i brugsanvisningen. Hvis du fortynder malingen, ændrer du nemlig dens viskositet, dvs. ”indre gnidningsmodstand”. Det har bl.a. stor betydning for, hvor godt malingen flyder sammen, og hvor nem den er at arbejde med, ligesom det forringer dækkeevnen, så du risikerer et stribet eller skjoldet resultat.
31. august 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.