Tyrkisk farsbrød

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

400 g hk.oksekød maks.15 %
280 g butterdej
1 æg
50 g hvidkål
50 g gulerod
50 g squash
10 g sesamfrø
10 g rapsolie
10 g salt
5 g græsk krydderi
50 g feta

Tilbehør: tomatsalat og brød

Skær grøntsagerne i tynde strimler. Brun kødet i olie, tilsæt krydderier og grøntsager, og lad det simre i 10 min.Si væden fra kødet. Rul butterdejen ud i 4 firkanter (ca. 15 x 15 cm). Pensl dejkanten med sammenpisket æg, og fordel fyldet og smuldret feta i midten af butterdejen. Luk dejen over kødet og luk med en gaffel i kanten. Pensl med æg, drys med sesam, og bag pakkerne ved 200º i 25-30 min.

K.Vestergaard, Hjørring
2. august 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.