Pastafad med laks og spinat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

2 pk. frisk båndpasta
200 g røget laks
1 pose frossen
helbladet spinat
1⁄4 liter piskefløde
1 hakket løg
1 fed hvidløg
salt, peber
revet muskatnød
1 bdt. frisk basilikum

Kog den friske pasta, og skær laksen i mindre stykker. Læg spinaten i en si og damp den over en gryde kogende vand. I en anden gryde svitses løg og hvidløg og krydres med salt, peber og revet muskatnød. Tilsæt piskefløde, og bring saucen i kog. Anret pastaen på et fad, læg spinaten på, og hæld sauce over. Slut af med laks og basilikum, og servér med brød.

Anne-Sofie Christensen, Sønderborg
2. august 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.