Udendørs fugemasse

Af: redaktionen, 1. august 2006
Tekst og tegning af Jan Pasternak, idényt nr. 7, 2006Hvilken type fugemasse egner sig bedst til tætning omkring zink-inddækninger – skal det være en silikone- eller akrylfuger?

Svar:
Du skal vælge en silikonebaseret udendørs fugemasse – eller en MS polymer baseret masse, som håndværkere bruger. Begge har meget bedre vedhæftning og større fleksibilitet end en almindelig akrylfugemasse, som ikke vil overleve længe på et tag. Husk at affedte zinkinddækningen for at få den bedste vedhæftning.
1. august 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.