Studenterpunch

Tegning: Suzanne Moffat

1 flaske mousserende vin,
fx vino verde
1 flaske hvidvin
2 flasker æblecider
4 dl kirsebærvin
3 fl. danskvand a 0,25 cl
1⁄2 dl hvid rom
Citron- eller limeskiver
500 g jordbær
100 g sukker

Skær jordbær i skiver, læg dem i en bowle, drys med sukker, og hæld rom over. Lad det hele trække 1⁄2 -1 time i køleskab. Sæt de øvrige ingredienser i køleskab. Kort før servering hældes resten af de kolde ingredienser over, og punchen er nu klar til servering. Regulér evt. styrken med danskvand.

K. Nissen, København S
31. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.