Sikring af kantsten

Tekst og Tegning: Jan Pasternak, idényt nr. 6, 2006Jeg skal til at lægge en havegang med brosten, men hvordan sikrer jeg mig, at stenene i kanterne af belægningen bliver liggende og ikke skrider?

Svar:
For at sikre en pæn og holdbar stenbelægning er det vigtigt med et solidt underlag. Nederst lægges mindst 15 cm komprimeret bundsikringsgrus med 10-12 cm stampet stabilgrus ovenpå. Øverst ca. 3 cm brolæggergrus. Langs kanterne kan du sætte stenene i såkaldt jordfugtig beton, dvs. du blander cement i læggegruset i forholdet 1:5. Fugt fra jorden vil så trænge ind i blandingen og få cementen til at hærde, så stenene ligger fast.
31. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.