Pastafad med laks og spinat

Tegning: Suzanne Moffat
4 pers.

2 pk. frisk båndpasta
200 g røget laks
1 pose frossen helbladet spinat
1⁄4 liter piskefløde
1 hakket løg
1 fed hvidløg
Salt, peber
Revet muskatnød
1 bdt. frisk basilikum

Tilbehør: brød

Pastaen koges som anvist på pakken. Laksen skæres i mindre stykker. Spinaten dampes. Løg og hvidløg svitses i bunden af en gryde og krydres med salt, peber og revet muskat. Tilsæt piskefløde, og bring saucen i kog. Anret den kogte pasta på et fad, og læg spinaten ovenpå. Hæld saucen henover, og pynt med den røgede laks samt frisk basilikum.

Anne-Sofie Christensen, Sønderborg
31. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.