Karrypastasalat

Tegning: Suzanne Moffat
4 pers.

250 g pasta
– sløjfer eller skruer
1 stor revet gulerod
1⁄4 blomkål i små buketter
1 fintsnittet porre
1⁄2 mellemstort finthakket løg
1⁄2 liter cremefraiche 18 %
1 tsk. karry
1 tsk. sukker
salt, peber

Kog først pastaen al dente, skyl den dernæst i koldt vand, og lad den så køle af. Rør cremefraiche, karry, sukker, salt og peber sammen til en dressing. Vend pastaen og grøntsagerne i dressingen, og lad det trække i ca. 1-2 timer i køleskabet. Pynt evt. med græskarkerner, og server den lækre pastasalat til fx grillmad, frikadeller, skinke eller lignende.

Anne M.Gregersen, Hjallerup
31. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.