Behandling af cedertræ

Tekst og Tegning: Jan Pasternak, idényt nr. 6, 2006Jeg har fået beklædt facaden på vores hus med cedertræ, men hvilken slags træbeskyttelse eller -olie skal det have, og er det overhovedet nødvendigt?

Svar:
Hvis du vil bevare træets smukke glød og farve, skal du behandle træet med en specialolie til udendørs cedertræ eller ædeltræ. Olien indeholder farvestof, der beskytter mod solens skadelige uv-stråler og hæmmer skimmelsvamp. Det er en god idé at tjekke en oliebehandlet facade en gang om året og behandle, hvis det er nødvendigt.
31. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.