Paté med nødder & champignoner

Paté med nødder & champignoner
4 pers.Tegning: Suzanne Mofat

50 g hassel- eller valnødder
2 løg
250 g champignoner i skiver
25 g smør
1 spsk. olie
1 stort fed hvidløg
1 tsk. timian
2 skiver franskbrød
2 æg
1 dl piskefløde
2 dl mælk
salt, peber
1⁄2 kg hakket svinekød eller hakket kalv/flæsk

Nødder og løg hakkes. Svits løg og champignoner i smør og olie. Læg franskbrød i blød i fløde og 1 dl mælk. Rør det sammen med æg, kød, knust hvidløg, timian, salt og peber. Rør til sidst løg, champignoner og nødder i farsen samt 1 dl mælk. Farsen lægges i et ildfast fad, og bages ved 200º i ca. 50 min. Lad den køle helt af, og server med brød.

Annelise Sørensen, Horsens
2. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.