Frugtbrød

Tegning: Suzanne Moffat

50 g gær
5 dl lunken mælk
1⁄2 dl sukker
1⁄2 tsk. salt
2 spsk. olie
2 tsk. stødt kanel
1 æg
2 revne æbler
1 moden moset banan
ca. 8 dl hvedemel

Rør gæren ud i mælk, og tilsæt sukker, salt, kanel, olie og æg. Kom æbler og banan i dejen, og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, til dejen er smidig og ikke klistrer mere. Lad dejen hæve 30 min. Ælt den let igennem, og form/flet tre brød. Lad brødene efterhæve 20 min., og pensel med mælk eller vand. Bag brødene nederst i ovnen ved 200º i ca. 30 min. Nyd brødene friskbagte evt. med smør.

Vivian M. Rasmussen, Ålborg
2. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.