Familiens favoritpasta


4 pers.Tegning: Suzanne Moffat

250 g champignoner
200 g parmaskinkeskiver
1 hønsebouillonterning +
vand
1 dåse flåede tomater
timian
1⁄4 l madlavningsfløde
persille
salt, peber
300 g pasta fx skruer

Skyl og skær champignoner i skiver. Svits dem på panden, og skær skinken i mindre stykker. Svits skinke med champignonerne ved god varme, til det er let gyldent. Hæld tomater, fløde og bouillon ved, og lad det småsimre ca.15 min. Rør af og til, smag til med salt og peber, og drys med persille. Server saucen til friskkogt pasta og brød. Drys evt. med revet parmesan.

Jette Holmgaard, Jelling
2. maj 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.