Vindskede på garagetag

Tekst og illustration af Jan Pasternak, idényt nr. 5, 2006Jeg skal lægge nyt tagpap på mit garagetag, men hvordan lægger jeg tagpappet på overgangen mellem vindskede og selve taget, så samlingen er tæt, og løsningen holdbar?

Svar:
Tagpappet skal føres op over den trekantliste, der støtter vindskeden. Endnu en strimmel tagpap limes på, så den går ca. 15 cm ind over tagpapbelægningen og helt op over toppen af vindskeden. Der afsluttes med en afdækningsliste af aluminium. Nærmere detaljer om fastgørelse af tagpap ved limning og sømning får du hos din leverandør.


9

30. april 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.