Sikring af termovinduer

Tekst og illustration af Jan Pasternak, idényt nr. 5, 2006Jeg har hørt, at tyve nemt kan pille glaslisten af udefra på termovinduer, og at de så simpelt hen tager ruden ud og kravler ind den vej. Kan jeg gøre noget for at sikre mig?

Svar:
Der findes faktisk et beslag, der på ret enkel vis sikrer huset mod udtagning af ruderne i døre og vinduer. Beslaget monteres mellem to og fire steder på vinduesrammen udefra og holder glaslisten fast. For at det skal have nogen effekt, er det vigtigt, at bruge såkaldte envejsskruer til fastgørelsen. Skruerne har en speciel kærv, som gør, at de ikke kan skrues ud.
30. april 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.