Dobbelt carport

Tekst og Tegning: Jan Pasternak, idényt nr. 4, 2006Vi vil gerne opføre en dobbelt carport ud mod vejen, men hvor tæt må den være på vejen, og kræver det en ansøgning til kommunen?

Svar:
Hvis den nye carport bliver mellem 10-50 m2, skal du anmelde, men ikke ansøge om finbyggeriet. I nogle kommuner er der et mindstekrav til afstanden mellem bygning og skel mod vej. Tjek med kommunen, og få oplysninger om, byggeanmeldelse med beskrivelse og målsatte tegninger, og om der i øvrigt er noget i lokalplaner, byplanvedtægt eller andet, der kan have betydning for dine planer. Læs mere på,
9

13. april 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.