Tunmousse

Illustration: Suzanne Moffat
4-6 pers.

2 dåser tun i vand
1⁄2 spsk. tørret dild (eller 1⁄4 dl
friskhakket dild, red.)
100 g mayonnaise
1 spsk. cremefraiche 18 %
Salt, peber
1 spsk. finthakket/blendet løg
6 blade husblas
Saften fra 1 citron
1⁄4 liter piskefløde

Mos den afdryppede tun med dild, og rør den sammen med mayonnaise, cremefraiche, salt, peber og løg. Læg husblasen i blød 5 min. i koldt vand, knug vandet fra, og smelt den over vandbad. Pisk husblas og citronsaft sammen, og rør det i tunblandingen. Pisk fløden til flødeskum, og vend den i. Fyld moussen i en oliesmurt springform, og sæt den i køleskabet, til den er stivnet.Vend forsigtigt moussen ud på et fad, og pynt med fx cherrytomater, agurk og citron. Serveres sammen med friske, lune flutes.

Else Bruun, Stakroge
12. april 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.