Sprød wienerschnitzel i nye klæder

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

4 tynde skiver
kalveinderlår
75 g frisk
revet parmesan
65 g rasp
2 æg
Olivenolie
1 spsk. smør
1 stort løg i skiver
1 lille fed hvidløg
20 friske basilikumblade
100 g sorte oliven uden sten
Salt, peber

Bland parmesan og rasp med 1⁄4 tsk. salt. Dyp kødstykkerne i sammenpisket æg, og vend dem i raspblandingen. Steg schnitzler ved middelvarme i en blanding af olie og smør, til de er gyldne på begge sider. Steg på en anden pande løg og presset hvidløg i lidt olivenolie, til de er gyldne. Tilsæt basilikum og oliven, krydr med peber, og varm det godt igennem. Anret olivenblandingen på schnitzlerne, og server med nye kartofler.

Lisbeth Boje, Farum
12. april 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.