Tætte vinduesfuger

Af Jan Pasternak, idényt nr. 3, 2006Tegning: Jan PasternakFugerne rundt om vinduerne er ved at smuldre, og det trækker koldt ind. Jeg har hørt, at man kan lave nye fuger med såkaldt fugebånd, men hvordan fungerer det, og hvad er fordelene?

Svar: Fugebånd er i lighed med mørtel diffusionsåbent, således at fugt ikke spærres inde mellem mur og karm – i modsætning til en silikonefuge, der er god på den indvendige side af vinduet, hvor fugen helst skal være helt tæt. Fugebånd er selvklæbende og presses simpelthen på plads i siden i den rensede og tørrede fuge. I løbet af nogle timer vil fugebåndet ekspandere og fylde fugen fuldstændig u
24. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.