Singaporesalat

Illustation: Suzanne Mooffat
4 pers.

3 modne avocadoer
3 stængler bladselleri
1 moden mango
300-400 g rejer
1 bdt. dild
1 citron
2 tsk. vineddike
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. olivenolie
Salt, peber

Skær avocadokødet i tern, og dryp straks med saften fra 1⁄2 citron, så de ikke bliver brune. Tilsæt bladselleri i tynde skiver, mango i tern samt rejer. Kom det hele i en skål, og klip dild hen over. Lav en marinade af saften fra 1⁄2 citron, vineddike, dijonsennep og olivenolie, der piskes godt sammen. Smag marinaden til med salt og peber, og hæld den hen over salaten lige inden servering.

Gurli Agger, Børkop
24. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.