Ny farve træbeskyttelse

Af Jan Pasternak, idényt nr. 3, 2006

Tegning: Jan Pasternak

Træværket på garagen trængertil en omgang, så jeg vil gerne benytte lejligheden til at skifte farve, og helst til en transparent træbeskyttelse. Kan det lade sig gøre?

Svar: Nybehandling med transparent træbeskyttelse vil kræve, at alt træværket renses/ slibes helt i bund, så alle overflader står med frisk træ. Det kan godt lade sig gøre, men er et meget stort arbejde. En meget nemmere måde at skifte farve på er med en heldækkende træbeskyttelse – her skal du blot rense underlaget ned til fast bund. Desuden vil en heldækkende beskytte træet bedre mod sol og vind.
24. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.