Makronkage

Illustration: Suzanne Moffat

120 g margarine
120 g sukker
2 æggeblommer
200 g hvedemel
1⁄2 tsk. bagepulver
2 æggehvider
8 tvebakker
200 g flormelis
1⁄2 tsk. hjortetaksalt
1⁄4 tsk. mandelessens

Smelt margarinen, og pisk så æggeblommer og sukker skum-mende. Sigt hvedemel og bagepulver i æggesnapsen, og vend det sammen. Rør den smeltede margarine i dejen, og kom den i en smurt springform. Pisk æggehviderne stive, og sigt flormelis i. Knus tvebakkerne, og vend dem i marengsen sammen med hjortetaksalt og mandelessens. Bred blandingen ud over kagedejen, og bag kagen midt i ovnen ved 180° i 30-40 min. Mærk efter med et træspyd eller strikkepind, om kagen er bagt. Den er bagt, når pinden er ren efter en tur ned i kagen (red).

Edith Hansen, Løsning
24. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.