Ingers kyllingeret

Illustration: Suzanna Moffat
4 pers.

4 kyllingefileter
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. japansk eller
kinesisk soja
1 spsk. rosa peber
1⁄4 liter madlavningseller
piskefløde


Tilbehør: ris eller ovnstegte kartofler samt en god grøn salat med fx æbler og mango.
Start med at blande sennep og soja. Læg dernæst de hele kyllingefileter i et ovnfast fad, og pensl dem med sennepsblandingen. Tilsæt madlavningseller piskefløde, og sæt fadet i ovnen ved 200° i cirka 40 minutter. Vend kyllingefileterne i ovnen, når halvdelen af stegetiden er gået, og drys med knust rosa peber. Server retten med ris eller ovnstegte kartofler samt en frisk grøn salat.

Inger M. Jensen,Viborg
24. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.