Hvilken type gulvvarme?

Af Jan Pasternak, idényt nr. 3, 2006Tegning: Jan PasternakJeg er i tvivl, om jeg skal vælge varmtvandsrør eller el til varmen under det nye gulv i entreen – hvad er fordelen ved den ene slags frem for den anden?

Svar: Elbaseret gulvvarme har den fordel, at det har en væsentlig lavere byggehøjde, da varmeslangerne er millimetertynde. Og det er jo en fordel med hensyn til bl.a. loftshøjde og døre. Til gengæld er løsningen noget dyrere i drift end den vandbaserede, der dog selvsagt kræver tilslutningsmulighed til et eksisterende centralvarmeanlæg.
24. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.