Speltkerner med abrikos

Af: redaktionen, 4. marts 2006
og pinjekernerIllustration: Suzanne Moffat
4 pers. 250 g speltkerner
4 dl vand
150 g saftige abrikoser
50 g pinjekerner
1 dl hakket persille
Evt. 1⁄2 dl hakket mynte
5 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
Salt, peber

Abrikoserne skæres i små tern. Speltkernerne koges som anvist. Pinjekernerne ristes på en tør pande, til de er gyldne. Olivenolie og citronsaft piskes sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over speltkernerne, og bland det med de øvrige ingredienser. Couscous eller bulgur kan anvendes i stedet for speltkerner, og du kan bruge solsikkekerner i stedet for pinjekerner.

Heidi Mary Lund, Sorø
4. marts 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.