Salsa-pasta-salat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers. 400 g pasta
5 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 bdt. broccoli
2 bdt. forårsløg
1 pk. bacon
1⁄2 dl salsaketchup
eller salsa
1 pose ristede pinjekerner

Pastaen koges og skylles i koldt vand. Gulerødderne skæres i skiver, og peberfrugt i tern. Broccolien deles i små buketter og blancheres. Forårsløgene snittes fint. Bacon skæres i tern og ristes på en pande. Alle ingredienserne blandes i en stor skål, og salsaen hældes over. Lad salaten trække koldt 1-2 timer før servering. Servér med et drys pinjekerner, oliven og revet parmesan.

S. Andersen,Værløse
4. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.